Börjar du vara less på hur du klär dig och vilka accessoarer som du använder? Är det dags för en stilförändring? Det kan vara skönt att ibland helt och hållet få vända blad och börja med en helt ny stil. Om hur man hittar en ny stil och hur man kan skapa denna förändring blir vad detta inlägg kommer att handla om.

Smycken och accessoarer

Man kanske vill börja försiktigt och byta ut en del accessoarer som man har hemma och som man inte trivs med. Det kan vara smycken som man säljer av för att skaffa sig något nytt. Det behöver inte alls vara frågan om någon brutal förvandling utan man kan i små steg skapa sin nya stil. När du känner dig redo för nästa steg i förändringen så tar du detta steg.

Mode och frisyr

Nästa steg att ta kan vara att köpa hem något nytt till garderoben. Men också att förändra sin frisyr. Frisyren kan vara ett rätt stort steg att ta. Men om du har bestämt dig för en förändring av din stil så gäller det att hitta det mode som passar och som man tycker om. Detsamma med frisyren. Prata med din frisör vad hen tycker och vad som skulle kunna passa dig bäst.