Ögonbryn har varit en stor del av trenderna inom skönhet sedan långt tillbaka. På 90- och 2000-talet var det rätt med pinnsmala ögonbryn som knappt syntes och på 2010-talet var det rätt med breda ögonbryn som var rikligt ifyllda. Och nu, på 2020-talet, är det mer rätt än någonsin med välkammade och naturliga ögonbryn. Många av oss kan dock behöva hjälp för att uppnå det resultatet.

Gör det hemma och spara pengar

Vi ser överallt på sociala medier och internet i övrigt att influencers och andra kändisar går till salonger där de får professionell hjälp med sina bryn. Där blir de färgade, plockade, kammade och till och med permanentade eller tatuerade. Detta innefattar risker då du inte har kontrollen själv, och det kan dessutom kännas övermäktigt för oss med begränsad inkomst. Det kan både ta lång tid, kosta en hel del, och skapa ett resultat som känns för mycket. Så kolla in nätet först, och lär dig att göra det på egen hand.

Du kan börja med att kolla upp så kallade tutorials eller steg-för-steg-instruktioner på nätet, och sedan beställa hem allt du behöver för att fixa dina ögonbryn precis så som du vill. På så sätt får du alla fördelarna, samtidigt som du lär dig något nytt!