Vissa av oss kanske duschar varje dag medans andra väljer att duscha varannan dag. Alla har vi olika rutiner då det kommer till vår dagliga hygien. Så klart så beror det på olika omständigheter och vad vi har gjort.

Om du tränar varje dag så blir det naturligt att man duschar efter träning. Sitter du på kontor och inte utför något kroppsligt arbete så kanske det inte är nödvändigt med en dusch varje dag. Det kan räcka med att skölja av sig under armarna och hålla sig ren på så sätt. Svett är inte smuts utan en kroppsvätska som inte luktar så gott om det får ligga kvar. Har du inte svettats när du arbetar så kanske det inte behövs den rengöring som behövs när du har tränat.

Som sagt den dagliga rengöringen kan se olika ut för oss alla och huvudsaken är att vi känner oss nöjda med de rutiner som vi skapat för oss. Se till att du har det som behövs när du ställer dig i duschen eller bara tvättar dig under armarna. Det finns många alternativ och vi hittar våra favoriter som vi kan köpa online. Vanlig tvål kan användas för att tvätta våra händer, ansiktet ja hela kroppen om det skulle behövas.