Vattnet är en viktigt ingrediens i vår dagliga kroppsrengöring. Om det är så att vi bara ska tvätta våra händer så är vattnet det som gör att vi kan tvätta våra händer rena. Alla har vi olika rutiner får när vi badar eller duschar. Vissa kanske har ett yrke där man blir tvungen att tvätta av hela kroppen dagligen. Andra kanske duschar varannan dag för att hålla en god hygien.

Ett bad fyllt med varmt härligt vatten är inte bara rengöring utan även avkoppling. Lägg i badsalter eller något annat som kan göra gott för din kropp och du kan få lite spakänsla när du ligger i badet. Tänd några levande ljus eller doftljus så blir det en stund för avkoppling. Se till att tvätta av dig ordentligt med bra produkter efter du legat i badet med badsalt. Alla kanske inte har lyxen att ha ett badkar men en skön varm dusch gör också gott för både kropp och själ.

Du kanske har dina favoriter då det kommer till Shower Gel eller Duschcreme. Det finns även duschtvål som doftar fantastiskt och som kan användas för att rengöra din kropp. Under dagen som svettas du en del och detta torkar in i din hud. En härlig dusch eller bad med rengöring tar bort detta och din kropp kommer att efter du rengjort den att dofta himmelskt. Vi behöver regelbundet rengöra vår kropp och vatten är något som hjälper oss med detta.